Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu    Pályázataink

 

Műszaki könyvkiadó

A Műszaki Könyvkiadó Kft. hat évtizedes működése során több mint száz nyomda állította elő több ezer féle kiadványát sok millió példányban. Néhány éve az íves ofszet nyomású könyveink döntő részét az Érdi Rózsa Nyomda állítja elő. A döntéskor mellettük szól a rendkívül kedvező ár, a minden esetben pontos határidő teljesítés, a kiváló minőség, és cégünk igényeire szabott kiszolgálás. Ritkán fordul elő, hogy egy alvállalkozó valamennyi általunk fontosnak tartott szempontnak maximálisan meg tudjon felelni. Az Érdi Rózsa Nyomda esetében ez részükről mindig a legtermészetesebb volt. Folyamatos fejlesztéseikkel maximálisan figyelembe veszik igényeinket, versenyképességük megtartása érdekében folyamatosan beruháznak. Kitűnő szakembereikkel és a cég tulajdonosaival egyszerű és zökkenőmentes munkatársaink kapcsolattartása. Mióta velük dolgozunk szinte problémamentessé vált számunkra ez a terület, sokkal többet tudunk fejlesztéseinkre koncentrálni. Remélve, hogy ez az együttműködés minél hosszabb ideig megmarad, további sikeres munkát kívánunk nekik!

mkk.png

Schachermayer

Közel 12 éve sikeresen dolgozunk együtt az Érdi Rózsa Nyomdával. Számos kiadványt, katalógust és szóróanyagot készítettek már részünkre, rövid határidőkkel és kiváló minőségben. Sokan úgy gondolják, hogy nyomda és nyomda között csak árban és minőségben lehet különbség. Mi ezt nem így gondoljuk. Amennyiben egy komplett szolgáltatás hibátlanul működik,úgy az mindkét fél hosszú távú előnyére válik.Õk pedig egy ilyen szolgáltatást nyújtanak nekünk, reméljük még sokáig.

   sch.jpg

Szondi Bence - Napkút kiadó

Sokszor és sok helyen hallottam, hogy a minőség, a megbízhatóság és a mérsékelt ár nem fér meg egymás mellett. Gyors határidővel pedig végképp nem. Akik ezt mondják, még nem dolgoztak együtt az Érdi Rózsa Nyomdával. Mi igen. 

   napkutpenge.png

Beautysales Kft. - Kemon Magyarország

Egy évvel ezelőtt, 2016. tavaszán, induló cégként több nyomdával tárgyaltunk, majd végül alapos mérlegelés után az Érdi Rózsa Nyomdát választottuk partnerünknek. Ma már tudjuk, hogy ez remek döntés volt. A Rózsa Nyomdában mindig kiváló minőséget kapunk, kedvező áron, rendkívül gyors határidővel.  Egyéni elképzeléseink megvalósításában mindig partnerek, számukra nem létezik a lehetetlen, mindenre van egy jó ötlet, mindenre van megoldás és nem mellesleg profi kivitelezés. A cég tulajdonosainak korrekt, segítőkész és kimondottan rugalmas hozzáállása miatt az együttműködés megnyugtatóan kiszámítható és zökkenőmentes. Nagyszerű munkájukhoz további sok sikert kívánunk.

 

Beautysales Kft. - Kemon Magyarország