Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu

Rólunk

 

Akár hitvallásunk is lehetne: fontos, hogy az ember pontosan pozícionálja magát és üzemét a termék-előállítás rendszerében. Úgy véljük, partnerünk sikere a mi sikerünk (is). Mi hozzásegítjük termelésünkkel, hogy boldoguljon, és így – hosszú távon egészen biztosan – kialakul egy kölcsönösen gyümölcsöző, akár egymásra épülő gazdasági együttműködés. 


Közös érdekek mentén jön létre a legerősebb és a legtartósabb „kapcsolati tőke" és az Érdi Rózsa Nyomdának sok ilyen partnere van. A szakma és a minőség tisztelete még a 60-as években, a Franklin nyomda kéziszedő regálja mellett „fertőzött" meg. Munkánkkal szemben maximalista vagyok, kollégáink figyelnek egymás munkájára is, igyekszünk kiszűrni a hibás anyagokat, észrevenni partnereink tévedéseit. Munkatársaink régóta dolgoznak velünk, több mint hatvan százalékuk 12 évnél régebben, két kollégánk pedig szinte belenőtt az életünkbe, harmincöt éve tartunk ki egymás mellett, nem beszélve a menedzsmentről. :)

Az Érdi Rózsa Nyomda 2001-es indulása óta tevékenyéségnek minden eredményét mindvégig a technika és az épület fejlesztésére fordította. Minimális gépparkkal, ám annál nagyobb önbizalommal vágtunk bele, erre a célra épített új épületünkben a korábban évtizedekig Pesten végzett munkánk folytatásába. Gyorsan növekedtünk az első év 17 milliós szintjéről a 280 millióig. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztettük.

2011-ben bővítettük meglévő telephelyünket. Pályázati segítséggel új, B2-es KBA Rapida négyszínnyomó gépet vásároltunk. 2014-ben kétszínes A/2 méretű gépünket lecseréltük egy 4+1 werkes Performa 66-osra, majd 2015 tavaszán koros  Polly 466-osunkat egy kiváló Performa 74-4 B/2-es méretű berendezés váltotta fel. Napjainkra 3 igen jó állapotú, kiváló minőségben dolgozó ofszetgéppel rendelkezünk. A digitális világ kihívásainak megfelelően szolgálni tudunk az egynapos, vagy akár az azonnali feladatok elvégzéséhez szükséges technológiával is. Könyvek, prospektusok, meghívók, plakátok kicsi, egészen kicsi és egészen nagy darabszámban.

2015 végén árbevételünk elérte a 350 millió forintot, ez az a szint amit felelősséggel, minőség biztosítással tudunk teljesíteni adott kapacitásunkkal.

2016 évben átadjuk új épületünket, növekedési hitel segítségével mind a  nyomda kapacitását, mind területét is növeltük. A meglévő Minolta SRA/3 méretű színes nyomógép mellé beállítottuk az Epson széles nyomtatónkat és a Canon-OCÉ fekete digitális nyomó gépünket, "aki" már az első óráitól igen jelentős kapacitást jelentett az alacsony példányszámú könyvek gyártásánál. Egyszerűen imádjuk ezt a B/3 méretben és mindenféle papírra dolgozó masinát. Ezzel, gyakorlatilag minden digitális igényt ki tudunk elégíteni.

2017-ben évben elkezdjük üzemünk további bővítését, kötészeti kapacitásunkat szinten tarjuk illetve részben bővítjük, új digitális nyomó gépet állítunk be.

2018-ban befejezzük bővítésünket, és még egy nagykapacitású digitális nyomó gépet állítunk be, B/3 méretben. 2018 egy nyugodalmas év, beruházási kényszer nélkül, nagyobb figtyelmet és erőt tudnk fordítani munkatársaink javadalmazására, problémáik kezelésére.

2019, változatlan lendülettel folytatjuk munkánkat, kifinomultabb és nagyobb tudással a digitális technológia terén. Ekkor már erős férfikorba lépett ofszet nyomógépeink teljesítményét, nyomtatási minőségét folyamatosan monitorozva, az akkori piaci igények alapos ismeretében dönteni fogunk fejlesztéseink új vagy folyamatos irányáról. Látni fogjuk, hogy 2019-re bizonyára már minőségi cserére szoruló nyomógépeinket ofszet vagy digitális, esetleg ofszet és digitális vonalra cseréljük.

Céljaink nem változtak és nem változnak. Megtartani az alacsony példányszámú piacon kiépített pozícióinkat, jelenleg is jó ügyfélkapcsolatainkat tovább erősíteni, kollégáink szakmai tudását fejleszteni, kollegiális egységét tovább erősíteni. Igényes, rugalmas nyomdai kivitelezés a lehető legszélesebb termékpalettán, kibővülve immár a digitális nyomtatás lehetőségével. 

Mottónk: „Az üzlet alapja a bizalom, ami grammokból építkezik és mázsaszám vész el”

 

Partnereink:

papyrus.png stanc.png huber.png elozek.pngrolltrix.jpgigepa.jpgprinta-tejovod1.jpg

 

 

UMFT_logo.jpg  UMFT_logo.jpg  uszt-logo.jpg  uszt-logo.jpg   mnyt_3szin.jpg