Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu    Pályázataink

Kiváló minőség, gyorsan és értékarányosan!

Kiváló minőség, gyorsan és értékarányosan!

Gyártunk könyveket, prospektusokat, nyomtatványokat, újságokat, meghívókat, továbbá bármit,
a megrendelő igénye szerint ofszet és digitális technológiával. Kicsi és nagy példányszámban.
Üzemünkben teljes a technológiai sor – a lemezkészítéstől a hajtogató gépen át, a ragasztókötésig, irkázásig.
Áraink mindenkor tükrözik a kiváló minőséget, a pontosan betartott határidőt. "Egyablakos" rendszerünk biztosítja a dedikált ügyfél kapcsolatot, a munka indítása után már csak egy ügyintézővel kell kapcsolatot tartanod. Tegyél próbára minket!

Akár hitvallásunk is lehetne: fontos, hogy az ember pontosan pozícionálja magát és üzemét a termék-előállítás rendszerében. Úgy véljük, partnerünk sikere a mi sikerünk (is). Mi hozzásegítjük termelésünkkel, hogy boldoguljon, és így – hosszú távon egészen biztosan – kialakul egy kölcsönösen gyümölcsöző, akár egymásra épülő gazdasági együttműködés. 

Közös érdekek mentén jön létre a legerősebb és a legtartósabb „kapcsolati tőke" és az Érdi Rózsa Nyomdának sok ilyen partnere van. A szakma és a minőség tisztelete még a 60-as években, a Franklin nyomda kéziszedő regálja mellett „fertőzött" meg. Munkánkkal szemben maximalista vagyok, kollégáink figyelnek egymás munkájára is, igyekszünk kiszűrni a hibás anyagokat, észrevenni partnereink tévedéseit. Munkatársaink régóta dolgoznak velünk, több mint hatvan százalékuk 12 évnél régebben, két kollégánk pedig szinte belenőtt az életünkbe, harmincöt éve tartunk ki egymás mellett, nem beszélve a menedzsmentről. :)