Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu    Pályázataink

Még egy utolsó nekirugaszkodás

és ezek is ott lesznek a fa alatt, a karácsonyi forgatagban, ahol reméljük, a sok-sok felesleges biszbasz mellett könyvekre is jut figyelem.

Ajánljuk a most elkészült „tekintet” folyóirat 2016/6 számát. Benne emlékezés Ladányi Mihályra, könyvismertetőt Szent-Györgyi Albertről, Béres Attila hangjátékának leiratát (első rész). Álló Géza: A kék madár nyomában, szóval érdemes kézbe venni és ha nem is most, a nyüzsiben, de utána a csendesebb napokban mindenképpen. Kapható: Ez a webcím az Örkény István könyvesbolt virtuális elérhetősége, könyvbarátoknak kötelező oldal.

Reméljük a Magyar Posta nem tesz nagyon keresztbe és előbb vagy utóbb megérkeznek a szerkesztőségükbe a Sikeres Nők Top 50 2016 lapszámai, hogy az alkotók, kedves partnereink a Kiadóban ismét megállapíthassák, az Érdi Rózsa Nyomda újfent remekül teljesített. Az átlagos gyártási idő alig kevesebb mint felénél teljesítettük ezt a megbízást is, és olvashatunk többek között Pokorny Liáról, a legjobb színésznő (2016) és még sok más kiemelkedő személyről a lapban. A/4, 72 oldal tekintélyes terjedelem, tekintélyes 115 grammos color belív.

„A látható rendetlenség segít elterelni a fegyelmedet a zűrzavar igazi forrásáról. A rendetlenség valójában ösztönös reflex, amelynek az a szerepe, hogy elvonja a figyelmedet a valódi kérdésekről.”

Marie Kondo: Rend a lelke mindennek

Szerintem mindenképpen bele, ha nem, el kell olvasni. A/5 méret sok sok oldal normál kenyér papír, ragasztókötés. Kenyérpapírnak hívjuk azt a fajta papírt amit szinte minden hasonló tudományhoz használunk. 80 grammos ofszetpapír.

Kiskapu Kiadó és itt kapható