Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu    Pályázataink

Munkavállalói hűségprogram

Az Érdi Rózsa Nyomda 2017. negyedik negyedévétől kezdődően a vállalkozás teherbíró képességétől és más egyedi megfontolásoktól függően elindítja a CIG Pannónia Életbiztosító Dolgozói Hűségprogramját.

A program egy megtakarításból és egy hozzá kötött balesetbiztosításból áll. Konkrétan ez havi 10.000 - 20.000 Ft megtakarítást jelent az adott kolléga nevére a biztosítónál vezetett számláján. A futamidő leteltével ez a normál bérezésen felüli összeg, hozadékaival együtt a szerződött kolléga rendelkezésére áll. A futamidő (költségeivel és hozamaival) nyolc-éves időtartamra van optimalizálva, azonban a biztosító szabályai, a munkavállaló és a vállalkozás érdekei és egyéb megfontolások alapján ez egyedi megállapodás tárgyát képezheti.

 A szerződés megkötésével a vállalkozásunk olyan helyzetekben is hatékony anyagi segítséget tud nyújtani kollégánknak, illetve családjának, amelyek eddig nem tartoztak a hagyományos munkáltatói felelősség körébe, ugyanakkor komoly gondot jelentenek egy nem várt tragédia, egy balesettel összefüggő egészségkárosodás, kórházi kezelés (illetve baleset) esetén.

A szerződéssel kapcsolatos valamennyi költséget a vállalkozásunk állja, a kollégáinktól pedig a továbbiakban is azt várjuk, hogy a közös érdekeinket szem előtt tartva, az eddigieknek megfelelő hozzáállással és színvonalon végezzék munkájukat.