Rózsa Nyomda

Rózsa Nyomda   Telefon: 06-23-373-657    E-mail: info@rozsanyomda.hu    Pályázataink

Tiszta udvar rendes ház jegyében elmentünk karácsonyozni

... de előtte még összeültünk, hogy megegyünk a Monarchia Rétesház Érd különlegesen finom ámde éppen annyira hizlaló (bocs) réteseiből néhány tucatot. Megbeszéltük a mögöttünk álló évet, előzetes számaink alapján hoztuk a tavalyi számokat és vázoltunk egy várható 2017-es évet. 

Világmegváltó terveket rajzoltunk az égre, megelőzendő a megelőzendőket ami summázva csak annyit jelent, hogy időnként lankad a figyelem, lehetne néha nagyobb odafigyelés is. De ez biztosan csak jobb lesz, ebben a tudatban volt egy boríték is, nem egy mindenkinek, hanem mindenkinek egy.  Továbbá keresünk kollégákat, könyvkötőt hajtogatógépre, gépmestert és segédmunkás kollégát. 

És mielőtt bezárunk, szétkaptuk a legrégebbi zuhanyozót, új zuhanykabin lesz beállítva, a gépmesterek elvégezték a gépek protokoll szerinti éves karbantartását, néhány kolléga együtt kitakarított, takarító géppel felsúrolták a padlót, portalanítottak, mindent kidobtunk ami nem idevaló, egyszóval rendet csináltunk, mert kuplerájban sok mindent lehet, de nyomdászkodni biztosan nem.

Köszönjük megrendelőink és partnereink egész éves bizalmát, együttműködését és most egy kicsit elmegyünk családozni, karácsonyozni, pihenni, bejglit enni és sört inni. December 23-án már nem vagyunk nyitva, periódikák okán néhány kollégával találkozunk 2017. január másodikán és a teljes, üzemszerű nyitás január 9. hétfő reggel 6 óra.

Addig is elérhetőek vagyunk az ismert email címeinken és mobil számainkon. Ezek a weboldalon a Kapcsolatoknál találhatóak.